Övriga tjänster

Tjänster inom yoga och friskvård i Göteborg

PT-yoga

Vill du ha specifik hjälp att utvecklas inom yogan och skräddarsydda upplägg anpassade för dina behov och önskemål? PT-yoga innebär att vi går tillbaka till ett mycket gammalt sätt att lära ut yoga – från en lärare, till en elev. Perfekt för dig som har en skada, vill ha tips på hur du kan ta din yoga vidare, eller vill komplettera gruppträning med mer personlig hjälp. Kontakta mig, så ser vi vad jag kan göra för dig! Jag tar emot ePassi, har du detta från din arbetsgivare kan du köpa yoga som friskvård hos mig.

Eventklasser

Jag är van vid allt från stora event med 100-tals deltagare till mindre för kompisgänget eller idrottsföreningen. Tidigare har jag bland annat instruerat inspirationsklasser för träningsanläggningar, men det kan lika gärna handla om en skön start på möhippan. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Företagsyoga

Stress är ett allt vanligare problem på våra arbetsplatser. Många företag vill satsa på friskvård och stresshantering som ett sätt att förebygga problematiken – och då är yoga ett bra val. Företagsyoga kan vara ett engångstillfälle där ni får testa ”kontorsyoga” och meditation, eller en mer regelbunden möjlighet för medarbetarna att träna yoga tillsammans. Kontakta mig för en offert.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close